ANNONS

Sportlov och mys

Nu är det sportlov här i Stockholm och jag har min lilla Kit här. Så stor men ändå så liten. Sen fas just nu, en helt underbar ålder tycker jag, lågstadiet åldern, så stora och kloka men ändå så små fortfarande.

Vi ligger och myser i soffan och kollar på film. Många reser bort på sportlovet men vi kommer bara vara hemma. Jag kommer inte vara ledig heller så Kit kommer få hänga med lite på jobbet om han vill eller vara hemma och ta sovmorgon. Fördelen med att jobba på radion tidigt är att arbetsdagen också slutar tidigt.

Hoppas din helg varit bra, det var ju helt fantastiskt fint väder här i går. Riktig vårdag. Idag väldigt kallt. Men känns mer normalt att ha det så.

Var rätt duktig i helgen också, började med att rensa lite kläder. Ska fortsätta göra det under veckan. Lite dåligt samvete att vi har så mycket kläder här hemma. Men nu blir det stopp för detta på ett tag. I alls fall införs från och med nu regeln ”en in – en ut”. Självklart skänker vi alla gamla plagg till välgörenhet.

Har som mål att rensa lite skåp och lådor med här hemma under våren. Men det får vänta. Har du också sorteringsplaner?

Kram

/L

0
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00