ANNONS

Mumsiga semlor

Hur många semlor har du ätit idag?

Vi hade lite semleprovning idag på jobbet.

Prövade världens godaste semla på jobbet idag från Lillebror bageri. De gör verkligen min favorit semla, har ni inte testat den så gör det. Den är olik alla semlor jag testat det som gör den unik är att dom hackat i salta mandlar i mandelmassan. Låter kanske inte så gott men det är fasen det bästa jag ätit. En blandning mellan sött och salt, testa, lovar att ni kommer att älska den.

Det har varit annars en lång dag. Efter jobbet var jag och min man och Ramos på en fotografering. Det var roligt. Men sen har jag varit på min sjukgymnastik för ryggen.

Så tråkigt men nödvändigt. Jag har fått börja lära mig att andas rätt samtidigt som jag gör övningar! Nästan som att börja om från början med hur man ska använda kroppen.

När jag varit där tog jag en lång promenad med hundarna.

Det är så stor skillnad nu bara sista veckan med hur mycket ljusare det är på morgonen. Det är så otroligt mycket lättare att komma upp tidigt på morgonen.

Kram

/L

0
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00