ANNONS

Städa, städa…

Idag har det inte varit så rolig dag för idag har varit en riktig städdag.

Känns som att det blir ännu stökigare bara för att det är sportlov. Blir det så hemma hos er också?

Det är nog särskilt Liam här hemma som är den som är största boven i dramat. Och jag själv har väl också bidragit en del då jag inte haft ork eller lust. Och så fort jag inte är lika noga är det som att resten också slappar. Då först en massa disk…

Sen var det att ta tag i källaren och Liams alla kläder. Liam bor ju nere i källaren och ibland ligger det spår av kläder i hela källaren. Om det bara hade varit vanliga kläder så hade det varit mer ok men nu är detta också massa träningskläder.

Liam brukar vara bra på att tvätta själv men ibland så blir det bara inte så och då samlas det så här och man får tjata eller bara ta tag i det. För det luktar inte speciellt gott här nere med dessa gamla träningskläder.

Det roliga är att vår hund Ramos kommer med hit och lägger sig och rullar på kläderna. Ja då förstår ni säkert att det luktar allt annat än hallon.

Så det blev till att tvätta och tvätta hela dagen idag. Men nu doftar det riktigt gott här nere i källaren.

Kram

/L

0
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00