ANNONS

Nu finns den ute…

Nu finns nya numret av Amelia ute och där kan ni läsa en intervju med mig och Korosh.

I samband med att vi lanserade våra produkter i Kolai som vi gemensamt jobbar med så har Korosh för första gången låtit sig intervjuas. Han har tidigare hela tiden hållit sig ifrån detta, och det är ju inte heller helt lätt när jag både bloggar, har Instagram och dessutom en egen realityserie. Men det har faktiskt gått att balansera det väldigt bra. Orsaken till att han varit med på intervjuer nu är för att det handlar om det vi gör tillsammans. Vårt jobb och inte bara oss som par.

Jag tycker att vi har fått ett så fint bemötande från alla. Så är du nyfiken på hur vi jobbar ihop, om hur Kolai växte fram, utmaningar, drömmar och massa annat så finns numret ute nu i butik.

Vi måste prata lite om Coronaviruset. Jag vet att det tjatas om detta. Men hur orolig är du?

Själv är jag inte jätteorolig men man blir ju såklart skrämd av all rapportering. Det blir så mycket och det är ju lätt att rädslan blir farligare än själva viruset i sig.

Här i Stockholm är det sportlov nu och det är ju flera familjer med barn som helt säkert varit och åkt skidor i Italien där det stora utbrottet nu varit. Det är väl egentligen mest det jag funderar på nu, om skolan och så har en plan för detta. Det kan ju vara många fler fall redan nästa vecka tänker jag när dessa personer kommit hem och då finns det kanske till och med barn som kan vara smittade. Men man får ju bara lita på att man följer alla rutiner. I värsta fall stänger de väl skolor och sånt en period som de gjorde i Japan och Kina. Man får se helt enkelt. Antingen storm i ett vattenglas eller så är detta bara början.

Min pappa bor i Thailand och där blir han stoppad då och då på gator för att de gör en kontroll att man är frisk och inte har feber. De scannar av helt enkelt.

Han hälsar att han mår jättebra.

Min bror Johan och hans familj som är i Kina är det flera av er som undrar hur det går för dem. Det går bra. Det är samma kontroller på gatorna där. Men där går myndigheterna också och sprutar med nåt spritaktigt på gator och parker. De har också rekommendationer att bära mask samt att man ska spraya sig med alkospray när man kommer hem innan man går innanför dörren. Lite skeptisk till det där om jag får säga min mening. Känns som att det är mer en psykologisk hjälp än att det faktiskt skulle hjälpa på riktigt. Och hur nyttigt är det egentligen, vad finns det för ämnen och kemikalier i de där sprayen?

Mycket att fundera på en fredagkväll.

Kram

/L

2
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00