ANNONS

Att jobba hemma…

Det här med att jobba hemifrån det har sina fördelar ibland. Särskilt att man verkligen inte behöver tänka på vad man har på sig. I alla fall inte på underkroppen.

Det ser nästan ut som att jag kör en Kalle Anka. Alltså klädd upptill och inget nedtill. Men jag har faktiskt shorts på mig.

Men inget mina kollegor ser då de endast ser överdelen på mig.

Kit har varit hemma ett par dagar från skolan. Men mår bra igen. Så när han vaknat har han smugit upp och lagt sig i soffan intill mig och hängt med en stund när jag jobbat. Tyst som en mus och krupit ned under filten och gosat in sig med hundarna.

Då lustigt det här med hundarna just. De är överlyckliga att jag jobbar hemifrån. Brukar ju alltid gå ut med dem innan jag åker in till jobbet. Men nu har de varit lyriska över att jag inte åkt iväg och istället hängt med mig i soffan där jag jobbar ifrån tills Kit kommit och gjort dem sällskap.

Ramos och Kit! Bästisar!

Nackdelen med att jobba hemifrån är att man saknar sina härliga kollegor. Själv känner jag mig frisk och mår toppen, så vi får se hur länge jag ska jobba hemifrån.

Om ni vill ha lite att läsa så tipsar jag om att nya Tara är ute i butik nu. Där är det en intervju med Korosh och mig om livet och hur det är att jobba tillsammans.

Glöm inte att sätta på radion imorgon så håller vi dig sällskap hela morgonen.

Kram

/L

0
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00