ANNONS

Vi måste stötta småföretagen…

Det är så oerhört sorgligt att höra om alla butiker, restauranger, frisörer och andra verksamheten som går på knäna nu. Eftersom alls uppmanas hålls sig inne, jobba hemifrån och hålla avstånd så är det många, många som har endast få eller inte några kunder alls.

Idag tog jag beslutet att under en tid framåt läggs upp och tipsa om olika företag eller verksamheter som behöver ditt stöd på mitt Instagram. Det är alltså inget samarbete utan jag vill tipsa om olika verksamheter som behöver ert stöd. Där du också kan köpa via webben eller take Away eller liknande.

Visst ska vi följa Folkhälsomyndighetens råd. Men det går att följa dem OCH stötta dina butiker, restauranger mm lokalt. Utan det stöd kommer de nämligen inte finnas kvar. Egenföretagarna / småföretagarna är minst lika viktiga och bärande för samhället som de stora bolagen. De behöver all stöd de kan få.

Kolla mer på min Instagram och Instastory om tips.

Här ser ni några jag tipsat om idag. Min fina Daniel som driver Beirut Café. De har världens godaste libanesisk mat erbjuder take Away och även hemkörning.

Orange county foods är en annan restaurang som tappat nästan alla sina kunder. De har jättegod hälsosam mat och självklart även de take Away.

En tjej kontaktade mig som öppnade en secondhand butik på söder för 6 månader sedan. Jättefina trendiga secondhand kläder. Hon har även en webbshop man kan besöka. Med märkesväskor och andra märkeskläder. Just nu till superpriser, kolla på Maria Ellen Lé Shop

Ja det är hemskt tråkigt allt som händer i spåren av detta virus och jag hoppas innerligt att vi alla kan hjälpas åt lite och att det framför allt går över fort.

Har du en verksamhet du behöver lite extra push för så kontakta mig på mitt Instagram (inte här på bloggen) så ska jag göra vad jag kan för att hjälpa lägga upp på min story.

Ta hand om er allesammans!

Och vill du ha lite glädje i detta tråkiga så glöm inte att lyssna på oss på radion på mornarna. Där är i alla fall nästan allt som vanligt.

Kram

/L

10
35

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00