ANNONS

Social karantän

Vad gör man när man sitter i frivillig karantän en lördagkväll när man normal sett kanske skulle hängt hemma och umgåtts med vänner eller varit ute och käkat middag?

Jo, man spelar sällskapsspel med andra vänner via Skype!

Hur går det till? Vi bestämde med ett par vänner att vi skulle spela Risk. Både de och vi har detta spelet hemma. Packade båda upp spelet på soffbordet i våra hem.

Sen kopplade vi upp oss på Skype via vår tv. Våra vänner i sitt vardagsrum och vi i vårt. Och sen började vi spela. Med enda skillnaden att när motståndaren gjorde förflyttningar på sin spelplan så var vi tvungna att flytta åt dem hos oss med, och när vi flyttade våra spelpjäser justerade de dem också på sin spelplan. På så sätt såg båda spelplanerna exakt likadana ut i respektive hem.

Tog lite extra tid men Risk är ju ett spel som tar lång tid att spela ändå. Och så himla kul!

Utöver detta så satt vi och skålade, åt ost, salami och kex.

Jag och Korosh hade klätt upp oss för att det skulle kännas mer som att vi var på middag. Fast Korosh tog bara på sig skjorta och fluga upptill. Nedtill hade han på sig joggingbyxor eftersom han menade att de andra inte såg nederdelen i alla fall. Smart, men såg väldigt roligt ut.

Vi hade en väldigt trevlig kväll, kan varmt rekommendera. Varför inte ett födelsedagskalas eller eftermiddagsfika på Skype. Så bra!

Idag har jag varit lite trött och faktiskt legat och slappat en hel del framför tv:n och kollar filmer och serier. Så himla skönt.

Hoppas du haft en fin dag.

Kram

/L

0
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00