ANNONS

Back to work!

Äntligen är jag på riktigt tillbaka till jobbet efter att ha suttit i frivillig karantän hemma en vecka efter vår semester.

Kändes så härligt att träffa mina underbara kollegor igen. Live!

Kändes också väldigt konstigt att vara på jobbet och med så lite folk. Bara vi på morgonshowen och vakten nere i receptionen. Ja det sitter säkert lite folk till i huset men de ser ju inte vi. Detta för att alla som kan jobba hemifrån ska göra det enligt de riktlinjer vi följer.

Lite spöklikt nästan.

Det finns EN positiv sak med allt det här som händer nu. Man umgås mer, och på riktgt, i familjen. Man GÖR saker tillsammans och inte bara lever parallella liv. Känner du så också? Vi har spelat massor av spel. Bland annat monopol.

Efter att vi hämtat Kit på skolan så drog vi ned till fotbollsplanen för att Kit ville träna och spela fotboll. Korosh och Kits gemensamma stora intresse. Så Kit behöver inte fråga Korosh mer än en gång om han vill hänga med och träna fotboll.

En liten kille här hemma som också älskar att vara med och spela fotboll är Ramos. Men problemet när han är med är att han jagar bollen hela tiden, tar den och tillslut biter sönder den. Han fattade att det var dags att spela fotboll och så här ledsen blev han när han inte fick följa med.

Men blev så här glad när vi kom hem och hämtade tennisbollar och ville leka med dem med Korosh.

Lite frusna av att ha stått ute i kalla vinden ett par timmar unnade vi oss lite varm choklad när vi kom hem.

Kram

/L

1
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00