ANNONS

Hjälpa småföretagare!

The show must go on, skrev jag i ett tidigare inlägg, och jag menar det verkligen!

Jag vet att många kämpar just nu, många är rädda att förlora sina jobb, många har förlorat sina jobb och många företag kämpar, stora som små. Dom stora företagen blir tvungna att skära ner och säga upp flera av sina anställda för att kunna överleva, och småföretagare går på knäna, kanske tvingas stänga eller går i konkurs.

Som jag skrev tidigare på mitt Instagram så får man inte glömma att om företagen kollapsar så innebär det mindre skattepengar som delvis går till vård, skola och allt som håller vårt samhälle igång!

Som ni vet så har jag olika samarbetspartners, företag som jag gillar och har jobbat med sedan länge där jag marknadsför deras produkter och kommer med olika erbjudanden till er. Jag har bestämt mig för att fortsätta stötta dom med inlägg då alla behöver fortsätta driva sina verksamheter för att överleva.

Jag har också bestämt mig för att stötta småföretagare som verkligen behöver hjälp genom att skänka 20,000 i månaden från mina pengar till tre företag som behöver hjälp, alltså ett företag i månaden med slut i juni. Jag kommer redovisa vilket bolag det blir i slutet av varje månad. Vill ni vara med och bidra så hör gärna av er på direkt meddelande på mitt Instagram och är ni ett bolag som har kris hör av er på mitt Instagram genom direkt meddelande även där.

Alltså kontakta mig via Instagram och INTE här på bloggen då det blir på för många ställen. Jag kan inte hjälpa så många, men några i alla fall.

Ta hans om er!

Kram

/L

1
65

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00