ANNONS

Det blev inte riktigt som jag tänkte mig…

Ni vet sådana där tillfällen då man planerat saker och det verkligen inte blir som man tänker sig. En sån dag eller rättare sagt kväll fick jag nu.

I dag på eftermiddagen som åkts jag till affären för att köpa ett våffeljärn. Häromdagen vet det ju våffeldagen och jag och Kit hade bestämt att vi skulle ha riktig fredagsmys med våfflor och lite annat gott. Och eftersom jag inte har ett våffeljärn så åkte jag som sagt för att handla det. Problemet var bara att det var slut. Fick få åka vidare till en annan affär, slut där med. Sen hittade jag äntligen ett. Dags att åka till affären och köpa lite mat inklusive våffelsmet. Där var tyvärr våffelsmeten och några andra varor jag behövde slut och fick förhör åka vidare till nästa affär.

När jag var klar med allt så hade det gått över 2 timmar. Helt sjukt!

Så när jag kommer hem med alla kassarna ställer jag dem på golvet och rusar in på toa för att, ja jag var tvungen helt enkelt. Som det kan bli när ett ärende tagit mycket längre tid än planerat.

Skulle inte gjort det. För när jag kommer ut ser jag att hundarna har fått tag i en jättestor salami ur en av kassarna och ätit upp nästan hela den. Vet inte vilken av hundarna som ätit. Inte bra att äta salami för det första och definitivt inte så mycket. Dessutom har Brorsan problem med sina tarmar och tål nästan ingen mat, äter specialkost. Om han råkar få i sig fel mat kan han bli så sjuk att han dör. Därför var detta ännu allvarligare.

Och nej, jag satt inte alls länge på toa, det här gick blixtsnabbt. Fattar inte hur det gick till om jag ska vara ärlig.

Bara att ringa veterinären och vi fick komma in, de ville även att Ramos skulle undersökas och väl där så konstaterade de att båda hundarna behöver få upp korven och har därför gett dem kräkmedel.

Så nu sitter jag här på golvet hos veterinären där man lagt ut massa plast på golvet så hundarna kan kräkas. Så mycket för det fredagsmyset och den extra ansträngningen att fixa allt.

Kan definitivt se resultat redan av behandlingen och Brorsan var helt klart skyldig till att äta salami. Återstår att se om Ramos också var medbrottsling eller just nu blir oskyldigt dömd.

Ja så kan man också spendera en fredagkväll. Lite annan typ av fredagsmys helt enkelt.

Kram

/L

0
59

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00