ANNONS

Häng med på jobbet

Imorgon är det dags att jobba igen. Vi får dagligen både ris och ris från våra lyssnare (mest ros) då man har åsikter om oss, vad vi säger och vad vi gör. Men märker nu mer än någonsin att det är så många som sitter isolerade, jobbar hemifrån, som är oroliga, mår dåligt på olika sätt på grund av allt som händer nu som har oss i radion som sällskap. Och det är många som hör av sig och berättar hur mycket det betyder för dem.

Det gör oss alla på RixMorronzoo så glada att höra. Det är fint! För det är precis så vi vill.

I dessa tider är det viktigt att hålla humöret uppe och mitt jobb handlar just om det. Är du ensam och behöver sällskap finns vi på Rixmorronzoo här och vi lovar att få dig att skratta, bli förvånad, kanske berör vi dig och du till och med fäller en tår, eller så blir du skitirriterad på oss, eller arg för att du inte håller med eller stör dig på något. Eller så älskar du oss bara för att vi är så jädra härliga och får dig att må bäst.

Jag hoppas att du följer med imorgon, slå på radion så hänger vi en stund tillsammans mellan kl 06-10 varje vardag.

Kram

/L

1
53

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00