ANNONS

Påskharen kom tidigt

Idag orkade vi inte laga mat och bestämde oss för take away. Beställde därför mat från en av mina favoritrestauranger Chelas som är en mexikansk restaurang.

Jag har skrivit om denna restaurangen förut som startades av två syskon och två kompisar. Älskar maten och hoppas verkligen dom överlever den här krisen då de lagt in allt dom äger och har i denna restaurang som dom startade för ett halvår sedan.

Hemkörning vilken lyx!

Det är så mycket gott. Smårätter. Mexikanskt. Ja, lite tacos men INTE nån vanlig svennetaco. Detta är nåt helt annat, går inte att jämföra.

Idag har vi också firat påsken lite i förskott. Då Kit är med sin pappa över påsk så hade vi lite förtida påskfirande. Och det handlade mest om påskägg.

Jag hade fixar påskägg till alla, stora påskägg som jag fyllt med en massa gott. Lite olika innehåll beroende på vems påskägg det var.

När jag hade fixat äggen klara gick jag ut i trädgården och gömde dem på lite olika ställen. Ritade sedan en karta och Kit fick sedan ansvar och leda alla rätt till respektive påskägg.

Mycket avancerad och skalenlig karta. Oerhört stolt över detta mästerverk! Ha ha!

Kit blev jätteglad för sitt påskägg. Så mycket gott och lyxigt.

Tråkigt att inte träffa kusiner och andra vänner och bekanta. Men det är sådana tider nu och då får man lyxa till det lite extra om man kan.

Stor kram

/L

0
62

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00