ANNONS

Skratt och gos

Sista dagen med min lilla älskling. Jag vet inte hur det är med dig som också lever varannanveckalivet, men för mig blir det extra jobbigt att lämna honom nu i dessa tider! Man vill ju helst vara nära varje dag.

Bröder

Vill bara ha kvar honom just nu och goda, kramas, mysa, pussa. Det hjälper ju inte heller att han är i en ålder nu för det ibland tas lite avstånd till sånt där. Helt naturligt, blir ju oftast så förr eller senare, men den här mamman är inte redo än. Så varje tillfälle som det bjuds in till mys och gos tar jag nu då man aldrig vet när och om det tar tvärstopp.

Det har varit maraton i spel här hemma och Kit och Liam försökte spela ett spel där det går ut på att man måste samarbeta för att rymma från ett fängelse.

Detta var den roligaste underhållningen på mycket länge. Jag har skrattat så att jag har gråtit.

En av uppgifterna var att dom skulle klättra upp på en vägg tillsammans och måste gå synkat upp med samma ben och i samma takt annars trillar dom ner. Samtidigt som gubbarna trycker ryggarna mot varandra för att hålla sig uppe. Klassisk scen från vilken actionrulle som helst.

Detta försökte dom sig på si sådär 100 gånger och Liam tappade det tillslut och hotade Kit med allt från bortadoptering om han inte klarade det till att han snart dog av hjärtinfarkt. Både Liam och Kit grät ju själva av skratt varje gång dom inte klarade det. Och ni vet ju hur härligt det är med skratt. Detta höll på länge, så jag undrar om jag inte fått träningsvärk på kuppen.

Nu stirrar de här två killarna på mig och väntar på att jag ska gå och lägga mig. Nästan som att ha en förälder igen som tjatar på att man ska lägga sig.

Kram

/L

3
56

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00