ANNONS

En händig man

I helgen slog jag nog någon form av rekord tror jag.

Gjorde en intervju och fotografering denna helgen. Väldigt annorlunda mot hur det annars vanligen går till.

Vi var klara på 30 min med både fotograferingen och intervjun m!!! Vi höll ett stort avstånd till varandra under både fotograferingen och intervjun och sedan fixade jag håret och sminket själv för att jag inte vill ta några chanser att få eller sprida vidare något till någon.

Jag älskar att Korosh är både händig och lite pysslig. Älskar när han fixar och donar här hemma. Älskar ännu mer när jag säger att det vore coolt med att trycka upp egna tröjor med Kolai. Vad gör han då? Jo han trycker upp det såklart. Själv!!! Pillar i garaget och vips en tröja.

Sån här tröja har jag haft på mig många gå ger sista tiden och får ofta frågor om den. Därför lottade jag ut några sådana för sett tag sedan och i helgen var det dags för tillverkning av de tröjorna så vi kunde posta till vinnarna.

Men det stannar inte dör. Se vad min älskling har gjort!!!

Korosh har även tryckt upp riktigt snygga joggingkläder med Kolai på som jag fullkomligt älskar! 😍

Såååå snyggt!!! Han kan minsann!

Kram

/L

3
67

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00