ANNONS

Älskar blått!

Ja, ni såg ju min fina röda mysdress som min man gjorde till mig med vårt varumärke Kolai på både tröja och benet.

Det jag inte sa var att när jag fick den så blev jag så glad och tyckte så mycket om den att jag genast frågade om han kunde trycka upp i fler färger. För gillar jag något så brukar jag köpa det i fler färger om det finns. Vet att jag annars kommer ångra mig sedan. Har hänt flera gånger. Jag handlar faktiskt inte så mycket kläder egentligen och vet alltid och det är något jag kommer trivas i. För trivs man i något vill man ju använda det ofta och då slits det snabbare. Därför är det så bra att köpa en till om man kan i tex en annan färg.

Blått fick det bli. Älskar denna blåa färgen!

Så här glad!

Och vet ni, det skulle eventuellt vara så att jag även har en i grå och svart med. Eventuellt, men OM det nu skulle vara så, skulle jag nog ändå inte avslöja det för då kanske man tycker att jag gått för långt. Så jag säger ingenting mer om det. 🙂

Kram

/L

1
54

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00