ANNONS

Mer från midsommar…

Nu är vi hemma efter ett par intensiva dagar och midsommarfirande i Dalarna som hade precis allt.

Vi hade hyrt in oss allesammans på Garpenbergs slott. Här har jag varit ett par gånger innan och visste att mina syskon också skulle älska det. Ägarna till slottet som driver detta är fantastiska och så härliga personer och de hade ordnat och planerat allt så oerhört fint.

När vi först kom till slottet fick vi välkomstdrink till stora och små. Här satt vi en bra stund i eftermiddagssolen och väntade in alla. Vi åt en fantastisk god middag i källarvalvet som är ända från Gustav Vasas tid. Vår värd John berättade en massa spännande historia om slottet. Till och med de minsta barnen lyssnade intresserat. Det blev väldigt sent då vi satt uppe sent och pratade. Vissa längre än andra. Men efter frukost på midsommarafton väntade en traktor med höskrinda så att barnen kunde åka runt en stund och plocka blommor till midsommarstången.

Jag och en traktor ifall någon undrar

Söta barn

Min kärlek

Fin syster

Busig bror och massa blommor

Dags att klä stången. Och som vanligt verkar barnen försvinna och det är vi vuxna som står och fixar, när man gör det för barnens skull. Men det var väldigt varmt så förstår dem. Tanken var ju att vi skulle dansa efter vi klätt stången men det var ingen som var så intresserad av det. Så vi struntade i det, dessutom var det väldigt varmt. Men som jag skrev igår så blev det dans i alla fall, sent på kvällen och då på barnens initiativ.

Jag tycker att den blev väldigt fin. Och bättre plats att äta lunch på får man leta länge efter. Se bara vilken härlig miljö.

Sommarfin Liam

Väldigt god efterrätt och fin svägerska

På kvällen blev det grillbuffé till middag, här står John och kocken och lagar maten.

Det finns många ställen på slottet att hänga på. Kit och Anton hittade en soffa i ”hallen”.

Och Line hittade en fårskinnspläd på slottstrappan.

Alla små-kusinerna. Så fina de är alla barnen och så bra kompisar som längtat efter varandra, lekt och haft så kul.

Vi lyckades även få till en bild med alla kusinerna, även stor-kusinerna.

En helt magisk midsommarafton tillsammans med de jag älskar allra mest. Dessutom i en helt magiskt vacker miljö.

Oerhört tacksam för denna helgen och tiden vi fick spendera tillsammans.

Kram

/L

0
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00