ANNONS

Vänner…

Vilken härlig kväll. Har äntligen fått umgås med min älskade vän Alexandra.

Har inte umgåtts normalt med någon på nästan 5 månader. Är fortfarande försiktig men nu känns det som att man har fått lite bättre koll, nya rutiner ett nytt sätt att leva med detta. Håller avstånd, inga kramar, ingen fysisk kontakt. Frågar alltid innan jag träffar någon om den känner sig fullt frisk, bokar av om jag själv känner minsta känning. Det är väl så vi måste tänka ett bra tag framöver.

Och idag klaffade allt, till och med vädret så vi kunde sitta ute på en uteservering och äta middag i solen. Bra avstånd från andra.

Vi behövde detta, Alexandra och jag. Prata, mysa och umgås.

Riktiga vänner behöver man inte träffa varje dag. Man hakar på där man senast var och det spelar ingen roll om det då var 1 dag eller 1 år sedan. En riktig vän ställer inga krav och finns där oavsett. En sån vän är den här donnan för mig och jag är en sådan för henne. Bästa sortens vänner.

Kram

/L

1
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00