ANNONS

Sommar, sol och altanbygge…

Igår träffade jag dom sagt Alexandra. Och innan vi tog oss en matbit så hängde vi hemma hos oss vid poolen ett par timmar.

Det är mycket jobb ibland kan jag tycka med en pool men när sommaren är så här är det värt det.

Så underbart. Och det är inte bara jag som älskar detta just nu.

Det finns ett och annat barn här hemma som också håller med. Jag hörde att poolbyggande har ökat i år. Förstår det, man är hemma mer än någonsin.

Vi har också byggt sista dagarna. Ja dels håller vi på med fasaden här hemma, därav byggställningarna. Men sen har vi varit och byggt altan på mitt och Liams gemensamma lilla hus. Det har inte varit så mysigt där på sommaren, men nu är det fixat.

Jag ska knyte ljuga och säga att det är vi själva som gjort det. Nä vi anlitade en firma som gjorde allt klart på 2 dagar. Så snabbt hade det inte gått om vi hade gjort det själva. Cold North Bygg hette de och de gjorde ett grymt jobb.

De byggde till och med en liten låda framför fläkten så den smälter in och ser genast lite finare ut.

Krsm

/L

1
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00