ANNONS

Finbesök

Idag kom min syster Linda och hennes son på besök. De hängde vid polen medans jag jobbade klart med det sista för dagen.

Hämtade Kit från sitt fotbollsläger och sen var det massa bad och bus.

Lilla Anton

Men sen åkte vi faktiskt iväg till bryggan idag igen för att äta. Det var bara vi hemma och vi lyxade till det idag igen. Men den här gången satt vi inte i solen. Nu satt vi i skuggan.

Varma och mätta barn njöt av glass och jordgubbar.j

När vi åkte hem sen så ser vi att det ligger massa fjädrar över gatan och vi ser också en fågel som ligger mitt på vägen. Troligtvis är det någon inte alltför långt innan oss som krockat med fågeln, duvan.

Vi stannar bilen och kliver ut för att titta på den. Måste varit en hemsk smäll så som duvan såg ut. Vi kände att det inte var bra att låta duvan ligga kvar mitt i vägen och började leta efter nåt att flytta den med. Linda kom då på att hon hade en liten snöskyffel i bakluckan. Hon gick och hämtade den men min annars så tuffa syrra ville inte röra fågeln då hon tyckte det var äckligt. Så jag fick istället flytta på det hela. Storasyster diskad för hon inte var särskilt solidarisk.

Men hon är förlåten. Trötta hundar, och människor som slappade på soffan sen.

Kram

/L

1
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00