ANNONS

Skön söndag

Hej fina du! Nu är semestern påbörjad och vi har bara tagit det lugnt.

Skulle egentligen åkt hem till syrran för att bada och grilla med vi var alla rätt trötta här så vi slappade bara. Värmde fryst pizza i ugnen och lite sånt. Trötta, lata och slöa.

Men idag har vi varit lite piggare. Så då åkte vi hem till syrran och hennes familj. De bor på södra sidan av Stockholm så vi bor inte precis grannar, men det är inte så fasligt långt ändå. Tar ca 30-40 min beroende på trafik från oss där vi bor.

De bor nära en sjö med massor av mindre badbryggor för allmänheten. Vi åkte dit för att ta ett svalkande dopp.

Eller rättare sagt, alla andra tog ett dopp, jag är en badkruka så jag badade inte. Men enligt de som badade var det väldigt varmt och skönt.

Kit hoppade och hoppade. Tänk att det är så roligt egentligen. Upp och sen hoppa i, upp igen och hoppa i.

Syrran tog det lugnare och låg och flöt. Anton som precis lärt sig simma fick ha en sån här flytkorv eller vad man ska kalla det som lite extra stöd då ingen av dem bottnade här. Såna där flytkorvar är jättebra tycker jag, de gör att barnen får armar fria att kunna simma och sedan hjälper till att hålla underkroppen högre upp mot vattenytan som annars är lite svårt i början.

Hängde sen hemma hos Linda i deras hus och på deras tomt. De bor så himla fint i ditt gamla funkishus som ligger lite på en höjd.

På tomten har de ett växthus dom de mer använder som uterum. Men några växter har de där inne, vindruvor. Brukar vara övervuxet mot slutet av sommaren, och söta och goda är de med.

Titta så fint! Jag själv är så dålig och helt ärligt inte så jätteintresserad av trädgårdsskötsel, rabatter och sånt. Men tycker det är fint. Men syrran ville hälsa och tipsa om en näva som heter Rozanne. Det är tydligen med på den här bilden. Den blir stor och får massa lila blommor och blommar om den trivs från juni och ibland ändå till slutet av september. Hon älskar den tydligen.

Lindas man Clabbe stod för middagen. Det blev grillat och lite sallad. Så enkelt och så jättegott!

Bästa syster yster. Tack för en härlig dag!

Hoppas du också haft en härlig helg.

Kram

/L

0
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00