ANNONS

En härlig middag

Igår var jag inne i Sten och käkade middag på Surfers Stockholm tillsammans med Elin.

Så god mat där med inriktning på det kinesiska köket och massa smårätter. Bland annat åt vi supergoda asiatiska räkbollar.

När jag varit på restaurang tidigare sen den här pandemin så har jag varit mest på mina gamla favoritställen där jag också vet att de håller på regler och det känns tryggt. Har inte varit inne på de Stureplan och gått på barer och andra sedan tidigare mer packade ställen så jag var faktiskt lite orolig. Men måste säga att jag var grymt imponerad hur man skötte det både här på denna restaurangen med stort avstånd mellan borden och sällskap men också på Taverna Brillos uteservering där vi gick för att ta en drink efteråt.

Väldigt tuffa regler och jag tycker att så vitt jag kunde se så höll alla på detta väldigt strikt och tog stort ansvar både restaurangerna och gästerna.

Hade en så himla trevligt kväll tillsammans med Elin, så otroligt fin person. Senare på kvällen kom min fina man då han varit iväg med några vänner tidigare på dagen. Tycker det är så härligt när man haft en sådär härlig och perfekt kväll var på sitt håll men när man senare strålar samman.

Kram

/L

0
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00