ANNONS

Testat en SUP

Igår var jag hemma hos min syster Linda. Kit och hennes son Anton ville leka.

Då syrran har börjat jobba igen men jobbar hemifrån så satt grabbarna och spelade och jag låg och slappade tills hon hade jobbat klart. För sen åkte vi tillsammans ned till sjön där hon bor för att testa paddla SUP.

Det är en sån där bräda där man står upp och paddlar.

Vi hade bokat en bräda var då man kan vara fler än en på brädan tänkte vi att killarna fick åka med oss.

Utprovning av flytvästar och paddlar. Lite instruktioner och sen var det bara att testa.

Jag var lite nervös inför att det skulle vara svårt och att det skulle vara svårt att hålla balansen och lätt att ramla i.

Men det var faktiskt inte alls så svårt. Inte svårare än att paddla kanot. Och inte alls lika tungt då brädan väger väldigt lite.

Men vi började med att paddla på knä eller sittande. Kändes säkrast så.

Sen ville Kit testa att ställa sig upp.

Även jag ville testa med och det gick superbra. Vinglig ja, men bra.

Syrran och Anton.

Hade faktiskt lite träningsvärk nu dagen efter så man använder massa muskler som man inte ens tänker på när man paddlar så här.

När vi skulle paddla tillbaka så började Kit och Anton utmana varandra om vem som kunde sitta längst ut på brädan. De höll på så ett tag, kröp längre och längre fram och skröt om hur nära de vågade sitta.

Tillslut kunde jag inte låta bli och vinglade till lite med brädan när Kit var längst ut. Det räckte med en liten lätt skakning av brädan så ramlade han i. Taskigt ja visst. Men väldigt roligt. Och Kit skrattade med. Han är van vid min humor.

Kan verkligen rekommendera att testa detta om du inte gjort det förut. Väldig roligt och inte alls så svårt som man tror. Vi hyrde en bräda för två timmar och det kostade här på detta stället endast 250kr. Väldigt bra pris och en jätterolig aktivitet att göra själv, med kompisar eller tillsammans med barnen.

Kram

/L

0
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00