ANNONS

Småland here we come

Påväg ned till min bror i Småland. Närmare bestämt Mönsterås, ja lite Långemåla och typ Ruda också. Vart ligger detta kanske många undrar, jo ungefär mitt mellan Kalmar och Oskarshamn. Min bror och hans sambo bor jättemysig med kohagar utanför tomten och de har nyligen skaffat sig höns.

Det jag ser mest fram emot är att vi ska fiska kräftor och sedan ska vi festa loss. Himmelrike för mig som älskar skaldjur. Brorsan är bra på att koka kräftor också, brukar bli väldigt gott. Slurp.

Här hemma har det annars som vanligt handlat om träning hela tiden. Då Liam tränar så mycket sliter han också ut träningskläder och redskap rätt fort. Framförallt så stinker de efter ett tag och då han bor i källaren och tar in sina prylar där stinker hela källaren ibland. Man kan inte vara där då. Fy tusan!

Så idag åkte vi ut till jabb.se och handhade massa nytt. Nytt tandskydd, träningskläder, olika mittsar boxningshandskar och något jag tyckte var extra viktigt, påsar som tar bort illaluktande doft.

Självklart skulle Liam testa allt när han kom hem så då fick Korosh ställa upp som slagpåse. Igen. Men känns inte som att han verkar lida så mycket över det.

På måndag börjar jobbet igen. Längtar efter mina kollegor och ser fram emot att köra igång igen. Men först lite Småland.

Kram

/L

0
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00