ANNONS

Livet på landet

Här andas man frisk härlig lantlig luft. Skönt för en Stockholmsböna.

Idag har vi hjälp min bror Jocke med diverse saker här hemma. Haha! Älskar det med oss syskon. Finns alltid nåt att göra hos nån och alla säger till att nu får du ta och hjälpa till lite. Så känt mig som värsta bonden idag.

Ok min bror är inte bonde men han sköter om en väldigt stor skogsmark. Så skogs och viltvårdare eller nåt sånt. En sån där redig karl som typ kan allt. Väldigt stolt över min bror. Han hade det svårt i skolan. Vi har väl alla ärvt lite av mammas dyslexi men brorsan hade det värst. Det var supertufft för honom. Men han lyckades ändå. Med fantastiska människor omkring honom, som trott på honom, stöttat där han var bra, där han hade talang. Med lantbruk och skogsbruk. Med djur och allt sånt.

När man har hand om mycket mark så medför det också att man också mycket ansvar med vilt och sånt. Men sen håller ju markägare och jordbrukarna ihop och hjälper varandra. Så det blev lite spännande när vi fick rycka ut för att hjälpa att dra loss en lastbil som hade kört fast. Som sagt, kände mig som en riktig bonde.

Han jagar såklart också den här brorsan och har en hel del kött i frysen. Så nu har vi fått en massa gott kött vi ska ta med oss hem upp till Stockholm. Det kommer bli massa goda middagar det.

Vovvarna myser också.

Ramos älskar att det finns andra stora hundar att busa med. Att inte vara störst. Han har lekt så han var helt slut.

Älskar bilden, helt färdig men så lycklig.

Kram

/L

0
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00