ANNONS

Vad händer!!!

/

Vad har hänt egentligen i vårt land! Nu har det blivit så att ett främlingsfientligt parti har valts in i riksdagen, något de flesta av oss väljare inte ville skulle ske. Nu måste alla andra partier som sitter i vår riksdag ta sitt ansvar och samarbeta med varandra för att inte Sverigedemokraterna ska få något inflytande. Det kommer nog krävas att vissa måste svälja sin stolthet och gå över blockgränserna för detta, visst kostar det och vissa frågor kan man kanske inte hantera som man tidigare skulle velat men man måste nu ta sitt ansvar.

Det är ju även otroligt viktigt för Sveriges fortsatta ekonomiska situation att vi inte har en svag regering. Om man nu alliansen kan samarbeta med till exempel miljöpartiet och de kommer överens så visar det en stark front även mot andra länder. Det betyder att man trots situationen vi nu har fått ser oss som fortsatt starkt land och det stärker i sin tur vår ekonomi ännu mer.

Nä det här gör mig upprörd och jag tycker att det är riktigt otäckt också när det nu har blivit som det har blivit. Och man kan ju nu bara hoppas att vår regering nu gör rätt val.

Annars har jag varit hemma och varit sjuk idag. Inget roligt alls men jag är redan på bättringsvägen. Imorgon så drar Ungdoms turnén vidare till Jönköping och det ska bli riktigt skoj.

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

29
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00