ANNONS

Veckans recept!

/

Har fått ett bra tips på ett recept från en av er läsare som heter Mimmi Höglund. Och Mimmi vill slå ett slag för soppan. Hon tycker att det äts soppa alldeles för lite och älskar själv soppa. Och därför bjuder hon oss på ett av hennes favoritrecept. Jag kan inte annat än att hålla med. Jag gillar också soppa, men äter det alldeles för sällan. Men när jag äter soppa gillar jag lite mer matigare soppor och det verkar det som att Mimmis soppa är.

Ja, visst verkar den god. Varför inte äta soppa i helgen? Nu när det ska bli så fint väder kan man ju koka upp soppa och sätta sig på en en stol på altanen eller balkongen med en liten bricka i knät och äta en riktigt god sopplunch. Det tycker jag låter som en bra idé!

Ha det bra!

Kram

/Laila

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00