ANNONS

Pass problem…

/

Har haft ett litet passproblem!

Förra veckan fixade jag så att Kit´s fick ett pass så att allt skulle vara klart inför vår sköna semester som vi ska åka på senare i veckan, jag, Liam och Kit. Men idag fick jag ett nytt litet passproblem. Nyligen blev det spikat att jag om ett par veckor ska göra en annan resa själv som jag ännu inte kan berätta något om (lovar att berätta om det så fort jag kan här på bloggen). Och då var jag tvungen att lämna in mitt eget pass till en ambassad för en visumansökan. Och att ansöka om ett visum betyder ju att de behåller ens pass ett tag under hela den handläggningen.

Det betyder att jag plötsligt inte har något pass att använda när vi ska åka på vår semester senare i veckan. Lösningen på det problemet är då att jag måste skaffa mig ett tillfälligt pass.

Eftersom det är ett tillfälligt pass som jag behöver var jag tvungen att åka till Arlanda och fixa det. Och med den långa vänttiden från förra veckan färskt i minnet då vi fixade Kit´s pass så var jag beredd på det värsta. MEN jag blev glatt överraskad.

Det gick väldigt snabbt och de var supertrevliga och oerhört hjälpsamma på passkontoret på Arlanda. Hade så gärna velat ta ett kort på de här härliga människorna och lägga ut på bloggen men man får inte göra det. Men tycker att de förtjänade ett stort tack ändå får sin goda och snabba service.

En sak som var lite kul var den här skylten jag såg. Inte visste jag att polisen har en egen Facebook-sida! 🙂

Ha det bra allesammans!

/Laila

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00