ANNONS

Just nu…

/

Springer jag runt på stan och shoppar loss lite i panik och därför kommer ett inlägg lite senare. Vi ska nämligen åka till Thailand och gå på bröllop och nu måste jag ha en ny baddräkt, solskydd och lite annat smått och gott. Med mig på stan har jag min ständiga vapendragare Kit i sin vagn som är väldigt praktisk när man springer runt på stan och i den trivs han som en kung.

20120620-165619.jpg

Hittade inte mina solglasögon så jag tog Pernillas som hon glömde häromdagen, fast hon vet inte om att jag lånat dem. Hon märker väl det när hon ser dem här på bloggen. Snygga va, lovar ska vara rädd om dom! 🙂

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00