ANNONS

Gokväll!

/

Jag har precis sett en fantastisk film som heter Remember me som jag varmt rekommenderar!

image

Jag brukar inte gilla filmer som man sitter och gråter till jag har aldrig gillat den känslan. Jag vill inte bli ledsen, när jag sett en sorglig film så bär jag med mig den känslan som jag fått från filmen i flera dagar, och det känns inte bra. Syrran Däremot  älskar sorgliga filmer och kan känna att det är befriande att få gråta ut till en film. Tänk så olika man kan vara! Men iallafall så satte jag och Niclas på den här filmen utan att veta om det var en komedi, thriller eller ett drama och tur var väl det annars hade jag nog inte sett filmen. 

image

Tidigare ikväll så har det varit lite mys i soffan med killarna. Liam åt på en glass som kit ville smaka, men Liam körde på ren utpressning, visst fick lillbrorsan  ta ett litet slick på glassen om han gav Liam en puss!

image

Den där pussen togs nog mer med våld än gavs….

image

Söta är dom när dom gosar med varandra och Liam är så go och omtänksam mot kit hela tiden.
Nu ska jag hoppa i säng så att jag är pigg imorgon kram L

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00