ANNONS

Skidtur!

/

Innan det var dax för fredagsmys så besökte jag Hanna på Care för att fixa naglarna. Det är alltid lika skönt att få fina händer.

image

Tyvärr så hade jag smygbitit på mina naglar sedan vi sågs så jag fick en liten utskällning av hanna, men bara en liten he he.
Ikväll sover Johan över hos oss för att Liam, Johan och Jonas ska åka skidor tillsammans i morgon. Dom ska åka till Romme redan vid 0700 i morgon. Liam ser verkligen fram emot att få åka skidor med morbror Johan och morbror Jonas.
Men ikväll så ska vi ha fredagsmys.

image

Ikväll Har vi dukat upp ett långbord med ostar,salami, Parma, chips, dipp och doritos!

image

Och lite vin och Coca cola!

image

Här ska mysas.
Jag måste fråga er en sak här på bloggen. Är det normalt att man som ett stort elbolag ringer på dörren kl 1930 på en fredagkväll och frågar om man är nöjd med sin el eller om man vill byta? För mig är det urusel taktik som säljare att ringa på kl 1930 på en fredagkväll, vem vill snacka el då? Och sedan att ringa på dörren så sent när det kan finnas barn som kan vakna känns också konstigt.

Iallafall hände det oss mitt i middagen och inte nog med det, en timma senare så ringer det på dörren igen och då är det någon student som vill sälja strumpor inför en klassresa, fem minuter senare ringer det ytterligare en gång på dörren och då är det en tjej som också ville sälja något. Vi har alltså haft tre stycken personer på en fredagkväll som har försökt att sälja saker. Det är ju ett skämt, sista gången så började vi faktiskt att skratta eftersom hela situationen var så konstig. Jag köper gärna saker och hjälper studenter med att köpa tidningar eller strumpor men inte på en fredagkväll. Ja, ja nu får vi hoppas att inte fler försäljare ringer på dörren så att kit vaknar. Kram L

Tack för alla fina kommentarer det uppskattas och det är skönt att veta att jag inte är ensam om att tycka som jag gör ha en bra kväll!

36
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00