ANNONS

Snart åker vi till Thailand!!

/

Det ska bli sååå skönt att få åka iväg till Thailand, jag hoppas att det fina vädret håller i sig så att det inte börjar regna just den veckan som vi är där. Jag vill ha sooool på min bleka gröna kropp!
Och jag vill dränka min torra kropp i massageolja och härliga massager samt göra lite inpackning för mitt stackars trötta hår!

image

Idag är dagen med stort D, jag känner ingen värk alls i ryggen vilket är helt fantastiskt. Det är helt otroligt man blir en helt ny människa, jag är ju en otroligt glad skit i vanliga fall men hur lätt är det att vara glad när man går med ständig värk. Känner verkligen för er som har drabbats av någon form av kronisk värk och som får leva med det, det är hemskt.

image

Igår gick vi till East och åt en asiatisk julmiddag. Jag har aldrig ätit en julmiddag på East tidigare men jag kan säga att det var enormt gott.

image

Kit älskade både maten och efterätten så det blev att gå och hämta flera gånger.

image

image

image

Efter att ha avnjutit en härlig julmiddag så gick vi och kollade i lite butiker, jag försökte febrilt få någon bra bild på Kit och Liam men det gick inte så bra eftersom dom bara busade och skojbråkade hela tiden.

image

Nu är jag på väg till Täby centrum för att fixa dom sista julklapparna inför julafton imorgon. Det kommer att bli fullt hus här hemma, Pernilla kommer hem från Thailand och ska fira med oss, Tim Niclas son och flickvän kommer, min ena bror, Mia (Tims mamma) och många fler vi blir många helt enkelt.
Kram L

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00