ANNONS

Täby centrum!

/

Då var det kvällen och imorgon är det julafton. Kit har förstått att det ska komma någon som heter tomten med presenter imorgon, han verkar glad och lite spänd så jag hoppas att det går bättre detta året för tomten (Niclas) än vad det gjorde förra året då Kit blev livrädd och bara skrek.

image

Tidigare idag så var vi i Täby centrum och slogs med alla andra som var ute och panikshoppade sina sista klappar. Liam hittade en fotmassagemaskin som han gillade skarpt. Hade vi inte redan haft en så hade den verkligen fått åka med hem för så skön var den.

image

Men nu är jag äntligen handlat  klart och även köpt på mig ett litet apotek som ska med till Thailand. Så nu  tänker sätta mig med ett glas vin och titta på Benjamin Button, och efter filmen så blir det paket inslagning hela natten he he.
Kram L

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00