ANNONS

Dåligt med sömn!

/

Som ni vet så håller jag och Niclas på med att få Kit sluta med vällingen! Att sluta gick förvånansvärt bra, visst var det skrik dom första nätterna men tjatet om välling försvann efter två dagar. Dock så sover Kit väldigt lätt vissa nätter vaknar han inte alls och sover till morgonen och andra nätter vaknar han upp till tre gånger och gråter. Jag tror att det är vanan med att få välling tre gånger per natt som fortfarande sitter i, men han ber inte om välling utan bara gråter och är lite smått förbannad! Och då börjar kli processen, – Arm… ( då kliar man armen) – Ben….mage…..lyggen…..Ben…..arm……..mage! Ja så fortsätter det tills han har somnat om vilket kan ta en 30 minuter. Ibland så hinner jag somna före och då vaknar jag av att Kit säger klia mamma.

image

Jag vet att det bara är att hålla i men man hoppas ju att Kit ska kunna sova i stort sett hela natten efter en vecka, det är iallafall mitt mål.

image

Jag har sett att det varit lite snack om välling, vissa av er tycker att den man köper inte är bra osv utan gör sin egen välling och somliga ger det inte alls. För dom som fortfarande dricker välling och är små så finns faktiskt Ottos välling som är helt fantastisk, det är en färsk ekologisk välling som är som om man skulle gjort det själv. Eftersom den är färsk så varar den lika länge som något annat som är färskt. Så har ni möjlighet att köpa Ottos välling så skulle jag göra det. Sedan så får man det hemkört vilket är skönt.

image

Nu ska jag gå en promenad med Brorsan och Kit för att sedan åka och lämna honom på familjedaghemmet!
Kram L

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00