ANNONS

Magrutor!

/

För ett tag sedan skrev jag om Liam och tog någon bild där man råkade se hans mage och ja, man såg att killen hade magrutor. Jag fick flera kommentarer om det då och även denna gången när jag lagt upp ett inlägg om Liam när han tävlade i judo! Anledning att jag inte svarat på vissa kommentarer är för att jag inte förstår varför det är en sån stor grej. Varför ska man bli bedömd och behöva förklara en sådan sak? Bara för att man har jobbat inom idrott eller känner andra som jobbar inom idrott så betyder inte det att man måste tränas för hårt för annars kan man inte ha magmuskler. Personligen har jag sett hur många barn som helst med magmuskler inom dansen, Jag kan berätta att när jag var runt 10 så hade jag också väldigt mycket magmuskler på grund av att jag dansade balett. Somliga har väldigt lätt för att få synliga muskler vare sig dom tänar hårt eller inte så enkelt är det. Alla är inte lika så därför blir jag förvånad att det ens ifrågasätts. Liam tränar judo två timmar i veckan och det är en helt normal judo träning.

image

Igår åkte jag till Loka Brunn för en föreläsning och vägen dit var allt annat än lätt!

image

Min gps hittade ”genvägar”  som var allt annat än en genväg!!

image

Ett tag var jag till och med rädd för att fastna i snön för på vissa ställen var det snödrivor som man var tvungen att ta sig igenom!

image

Men jag kom fram tillslut och föreläsningen gick bra!
Kram L

32
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00