ANNONS

Mucka inte!!

/

image

Äntligen kan jag berätta om mitt projekt Mucka inte som jag gör i samarbete med The brand! Jag har designat och tagit fram en kollektion T-shirts och armband som lanseras nu till hösten i olika butiker runt om i Sverige och dom kommer även att finnas på www.rockbysweden.com och www.babyshop.se från och med oktober. Tanken är att samla in pengar till Ronald McDonald barnfond för att kunna bygga fler hus och skapa ett hem hemifrån åt familjer med svårt sjuka barn kan få bo under sin behandling på sjukhus. Tanken att splittra upp en familj när ett barn blir sjukt eftersom det inte finns plats på sjukhusen är helt ofattbart. När man drabbas av en svår sjukdom så är det ju viktigare än någonsin att hela familjen finns vid barnets sida för att stötta och trösta och vara starka tillsammans under denna svåra tid. Inget barn ska behöva separeras från sin familj bara för att han eller hon har blivit sjuk. Så idag åkte jag till Ronald McDonald hus i uppsala för att fotas med vissa av barnen som bor där just nu och dom som har bott där samt dom stöttande syskonen och föräldrarna.

image

Mucka inte står för varje barns och familjs kamp mot sjukdomen. Ingen sjukdom ska Mucka med oss för vi kommer att vinna den fighten tillsammans.

image

image

image

image

image

image

image

image

Jag vill passa på att tacka alla snälla familjer som ville vara med mig idag och bli fotade ni var fantastiska! Kram på er!

image

Som sagt jag är så glad över att äntligen kunna få dela detta med er efter att ha jobbat under 6 månader med detta för att äntligen få se det blomma! Kram L

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00