ANNONS

God regnig måndag!

/

Idag känner jag mig som katten Gustav, han är ju inte så förtjust i måndagar och det är inte jag heller när man vaknar upp till spöregn och mörker.

image

Men man får göra det bästa av situationen och det tänker jag minsann göra. Igår tog jag barnen med mig till Lek och bus i Danderyd.

image

Vet inte vart alla bilder tog vägen för jag tog massor, och konstigt nog så finns inte en enda bild kvar i kameran. Men jag snodde den här från Jessica Wahlgrens instagram. Det roliga var att ingen av oss hade en aning om att den andra var där,  så när jag ser Jessica går jag fram och flåsar henne i örat. Herregud vilken reaktion,  trodde att jag skulle få en snyting, kan erkänna att jag var värd det så rädd som Jessica blev.  Iallafall så sprang Kit och Colin iväg och lekte tillsammans och hade väldigt roligt.

image

Sedan tog vi en vända till stan för att kolla in lite skateboards och Liam stod och suktade och längtade till julafton he he.

image

image

Varför ska alla skateboard märken vara så sjukt dyra??? Det är ju samma priser som Ralph Lauren fast det ser ut som H&M! Väldigt konstigt är det iallafall.

image

Idol veckan har varit rolig men visst är man mör efter en sån intensiv vecka.

image

Jag hade som vanligt på mig smycken
Från www.rockbysweden.com

image

Och klänningen kommer ifrån
Nevada Love

image

Idolerna var taggade och nervösa. Det tråkiga är att ljudet inte har varit så bra och många gånger har Idolerna sjungit väldigt surt vilket vi har tyckt varit väldigt konstigt.  Självklart så vet vi att vissa har svårt att lära sig sjunga med inears och sjunger surt bara för att det är en ovana och dom aldrig gjort det tidigare.  Man hör nämligen sig själv på ett helt annat sätt och inte på det sättet vi alla är vana att höra på. Men nu var det i stort sett alla som var sura mer eller mindre och då kändes det konstigt.  Det kom fram sedan att i dom inears som idolerna hade så var det inte bara deras eget sång ljud och all musik som hördes utan också så hörde dom våra röster och andras rosten som hade mikrofoner på sig. Så jag kan förstå att det är svårt att sjunga om man hör sånt som inte ska vara med i deras ljudbild. Vi får hoppas att det är löst till nästa vecka.

image

Det var ju kul att den gamla juryn var på plats, dom satt rakt över oss och gav oss onda ögat med glimten i ögat måste jag självklart säga.  Precis som vi gjorde tillbaka mot dom.
Hoppas eran helg har varit bra kram på er L

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00