ANNONS

Packad i bilen

/

IMG_5761.JPG

Publicerat av: Linda Clarenbring

Dags för årets skidresa. Varje år tycker jag att det är helt ok att planera den men när jag kommer till packandet börjar jag sucka. Pedantiskt lagd som jag är tycker jag att jag borde vara bra på att packa. Jag skriver listor och bockar av. Försöker tänka igenom vad jag skall ha på mig dag för dag.
Ändå lyckas jag alltid röra till det. Jag packar i och packar ur. Lägger till och tar bort. Sen har jag helt plötsligt ingen koll och undrar varje gång hur jag tänkte egentligen. Kanske jag tänker för mycket helt enkelt?
Men bara tanken på att vänta till sista sekund och bara slänga ner något i en bag gör att jag får stressutslag på hela kroppen.

Sen kommer det här med att köra bil. Låter enkelt i teorin. Bara sätta sig och köra. Men är inte så kul egentligen tycker jag. Visst funkar det om man får sitta bredvid och vila hela vägen men det blir ju inte så jätteroligt för övriga medresenärer.
Med en 6-åring i baksätet är det ett himla ståhej med att plocka fram frukt, vatten, fixa med sysselsättning och stanna på varje mack för att kissa.

Vi valde denna gång att köra mot Sälen över Västerås för att inte riskera att fastna i Falun där skid-VM pågår för fullt.
Många sträckor är helt ok men något jag inte fattar är när man väljer att bygga vägen med tre filer. Vissa sträckor är det två filer åt ena hållet som sen går ihop och blir en och då blir det istället dubbelfil på andra sidan. Ja ni vet.
Och på vardera sida brer stora skogar ut sig. Om man väljer att bygga en motorväg genom en skog, varför bygger man då inte fyra filer, två på vardera sida på en gång? När det ändå finns plats.
Någon som vet?

22 mil kvar. Det regnar lite lätt. Vart är all snö? Blir det barmarksträning?

IMG_5764.JPG

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00