ANNONS

Hårfritt till sommaren? Test: Philips Lumea Precision Plus

/

IMG_1312

Publicerat av: Linda Clarenbring

Sommaren är på väg. Shorts och korta kjolar. Bara ben.
Jag tänker på hårborttagning. Hur gör ni? Vaxning, rakning, epilering eller kanske IPL?
För flera år sedan önskade jag mig en epilator i julklapp. En kompis till mig hade provat och det var så enkelt sa hon.
Jovisst. Det var visserligen enkelt men fy f*n vad ont det gjorde! Jag gav upp direkt och epilatorn åkte ner i en låda.
Sedan dess har det bara varit rakhyvel. Har tänkt prova vaxning flera gånger men med epilatorsmärtan fortfarande färsk i minnet har jag stannat vid rakhyveln. Rakat och det växer ut. Rakat och det växer ut. Never ending.
För ca ett år sedan läste jag om IPL och möjligheten till nästintill permanent hårborttagning. Det skulle göras på salong och där rann det ut i sanden. Kom aldrig mig för att boka tid.
Men nu kommer något som kan passa oss stressade som aldrig hinner iväg. IPL för hemmabruk. Perfekt. Jag har fått möjligheten att testa Philips Lumea Precision Plus.
Philips Lumea Precision Plus är anpassad för extra effektiv hårborttagning vid bikinilinjen, snabb hårborttagning på benen och särskilt skonsam hårborttagning i ansiktet. Snabbt och enkelt hemma!

Såhär fungerar den:
Tekniken IPL, Intense Pulsed Light, är en hårborttagningsmetod som sänder skonsamma ljuspulseringar ned i hårsäcken.Resultatet blir att hårstrået lossnar naturligt och håråterväxt förhindras. IPL-behandlingar gjordes till en början endast på salong men i samarbete med hudforskare och dermatologer har Philips tagit fram Lumea-sortimentet som gör det möjligt att, på ett säkert sätt, få hårfri hud genom IPL även hemma. IPL fungerar bäst på personer med ljusare hud och mörkare hår.
Vid regelbunden användning håller de lätta ljuspulserna huden silkeslen varje dag, i upp till åtta veckor. Du slipper den dagliga rutinen med rakhyvel som ger dig stubbiga ben redan på kvällen. Med Philips Lumea IPL slipper du också röda, irriterade hårsäckar och inåtväxta hårstrån som man lätt kan få av vaxning eller epilering.

Ska bli mycket intressant och testa detta! Innan behandlingen kan börja skall benen rakas så nu åker rakhyveln fram igen. Förhoppningsvis en av de sista gångerna.

IMG_1311

Rekommenderat pris på Philips Lumea Precision Plus är 5499 SEK. Philips Lumea finns att köpa bland annat på NK, Ellos, Elgiganten, SIBA, tretti.se och webhallen.se

8
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00