ANNONS

Direkt från American Idol med Tess Modig

/

Tess Modern Mom 1

Publicerat av: Tess Modig

Gästinlägg!
Åh Linda och Laila, kan inte jag få skriva ett! Jag kan ju berätta allt det där som inte ni skriver, och lägga upp alla bilder som jag egentligen inte får!
Hehehe! Ingen av dom två vet vad dom har sagt ja till nu! Jag har alltså ett inlogg till den här bloggen nu..! Trevligt, mycket trevligt!
Så Lailas fina läsare! Här kommer mitt första gästinlägg! Men kanske måste skärpa mig, för annars kanske det blir första och sista..:)
Therése ”Tess” Modig heter jag. Vän till både Laila och Linda. Eller ”Lindorna” – Linda som är delägare och partner till Laila här på siten men även Lailas fina syster Linda.
Hur känner jag Laila då? Jag har nog lärt känna denna donna först genom Christer tror jag, min man som är VD på MTG Radio, numera Lailas chef sen hon börjat sända på RIXFM.
Ja, det är Christer som är ”Lilla Äcklet”. Tack Gert Fylking för att du satte det fina smeknamnet på din chef, jag använder det flitigt hemma också. Mer om det tar vi i nästa gästinlägg.
Det är jag och Christer som kom hem med Vladimir till Bagge Wahlgren, champagneflaskan som jag tror några av er flitiga läsare kommer ihåg. Fina Vladimir i sin pälsmössa och pälskrage. Vår tradition och vandrande pokal när vi hade middagar tillsammans.
Jag jobbar också med Laila då jag arbetar på TV4 som Kommersiell Projektledare för IDOL där mitt huvudansvar är våra huvudsponsorer och partners och säger till Laila när det är dags att hoppa i Giffledräkten eller göra en Santa Maria Pizza!
Laila gör alltid som den kommersiella projektledaren säger! Så sitter du på något spännande företag, ring mig! Clowndräkt, gyttjebrottning, bergsklättring, vad vill du hon ska göra? Jag fixar det!
Va? Kommer Laila läsa det här inlägget? Oj då..
Jag tänkte att det kunde inte bli bättre dag att skriva gästinlägg än på en fredag!
Men! Jag tänkte också ta med er på något som jag har satt upp som eget, personligt mål sen några år tillbaks. Genom mitt arbete med IDOL. Jag ska få åka till Los Angeles och besöka American Idol! Så jag tar med Dig på resan genom att dela med mig här så fler gästinlägg blir det! L.A Style! Redan från imorgon för imorgon åker jag! Hoppas du vill vara med mig!

Till nästa inlägg här, kika gärna in på min egen blogg och bli min kompis på Instagram @tessmodig

Bilderna ovan bjuder jag på. En som jag tror Linda inte vet att jag har.. eller bilden är väl bra, men kakan?? Det var INTE vi som hade bakat den kakan kan jag säga.. det var Camilla Läckberg, bild från tjejmiddag. Förlåt Linda, var bara tvungen..:)

TGIF! Nu kör vi!

Kram

Tess tv4

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00