ANNONS

Hey J Lo, can you jump in to this Cinnabon costume?

/

IMG_1140

Kan varit dom största vakterna jag har sett, alla i storlekarna XXL i stora kostymer, mörka solbrillor och hörsnäckor, ni vet så som det bara ser ut på film. Fast det var på riktigt. Jag hade precis kommit in genom grindarna till studion till American Idol på NBC Studios i Hollywood. Utanför 3 stora trucks, det visades sig vara juryns trucks, en var, där J Lo hade den med två våningar. Utanför deras crew med ännu fler vakter med hörsnäckor . Så nu vet jag vad jag måste fixa till Laila. En två vånings truck som loge i höst!

IMG_0709

Dresscoden då? Jo, det blev black and white and no heels på American Idol förra veckan. Viktigt det där då jag inte visste vad jag skulle ha på mig, körde på bascis, så ett par svarta byxor, kavaj och Tory Burch ballerina. Visades sig vara bra val då Megan som mötte upp mig, min motsvarighet här, var klädd nästan likadant. Man vill ju passa in liksom. Att det inte var tillåtet med klackar varken för personal och publik, var jag ju tvungen att höra mer om när jag kom. Var det för att ingen fick bli längre än J Lo som nog hade dom högsta klackarna jag någonsin skådat. Varför gick inte hon i ballerina? Skämt å sido. Det var som jag trodde. Skulle någon trilla så är det första dom gör här att kontakta produktionen och vill ha pengar och i värsta fall stämma dom. Samma med ”no open toed shoes” för du kan ju bli trampad på. Jösses, only in America. Vore ju bra om man trillade och kunde stämma någon direkt på plats och få lite extra chash!
Jag var i studion hela dagen och kvällen under onsdagen. Första känslan och tanken var att det var så himla stort. Då inte i studion mätt sätt då vi har större studio och publik här hemma, men alla som arbetade. Vi är under final dryga 100 tror jag, då final final som i Globen. Här måste dom varit det dubbla antalet. Det var folk överallt! Som jag skrev bara J Los crew och managment låg nog på 10 tal personer, och vakterna där till.

IMG_0717
IMG_0716

Men då är hon också den stora internationalla stjärnan som hon är. IDOL för J Lo är ju bara en av alla ”gig” hon gör och åker vanligtvis iväg direkt till nästa grej hon ska göra. Jag var med på genrep och sen LIVE sändningen under kvällen. Genrepet  var nästan det roligaste att se, tyckte jag, som är intresserad av produktionen. Att se hur stjärnan Ryan Secrest i keps och slitna jeans satte manuset på ett avslappnat sätt. Vid jurybordet tre inhyrda statister som bara dom var rätt proffsiga och roliga. Hemma hos oss är det likadant att vår jury, Laila och grabbarna är inte med under genrepet då dom inte får se Idolerna innan LIVE. Men vi har inga statister inhyrda, brukar sitta studiomannen där och coacha medans Pär Lehrnström kör igenom.

I USA var dom inne på TOP 5 när jag var här. Och jag kunde inte sluta att tänka på, vem av dessa 5 kommer vara den nästa stora stjärnan. För från Amerikanska IDOL blir det verkligen världstjärnor. Kelly Clarkson och Jordin Sparks tex. För den här Top femman var verkligen helt fantastiska. Som vanligt hög klass på deras talanger. Jag satt där och stampade i takt med mina ballerina, sjukt glad att få sitta där. Tänkte så många som sitter och tittar på detta just nu. Och här sitter jag, Tess from Sweden, mitt i L.A, på American Idol. Catch the moment.
Jag har tyvärr inget smaskigt svaller att dela med mig av. Mer än att Ryan Secrets aldrig eller sällan ställer upp på intervjuer efteråt, han drar. Medan faktiskt J Lo, Keith Urban och Harry Connick Jr håller sig kvar och ger tid till tv-kanal efter tv-kanal då alla står på rad efter varje program och vill ha intervjuer. Det finns lite mer kanaler här och rena ”Enternainment” kanaler så alla ville komma åt dom. Tyvärr fick jag inte chans att hälsa på någon av dom. Sjukt bevakade, även för alla som jobbar med dom. Hey J Lo, Im Tess from Sweden, Can I take a selfie with you! Den funkade inte riktigt..
Coolt, snyggt, stort, maffigt, häftigt, många superlativ men vet ni. Jag är så enormt glad hur vi har det hemma. Laila må vara en av våra största profiler vi har i Sverige men jäklar va glad jag är att hon är en person med båda fötterna på jorden, där Laila kan hoppa i en Giffeldräkt eller stå och dansa fredagsdansen på borden i RIX Studion, alltid med ett leende, totalt avslappnad och med stort hjärta. Hey J Lo, kan you do the Friday Dance and jump in to this Cinnabon costume?

Skulle inte tro det!
God bless America but I LOVE Sweden!

Mer om min resa hittar du på min blogg
Hugs Tess

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00