ANNONS

Hejdå Idol 2015!

/

image

Stort tack än en gång för den här tiden, det har varit magiskt! Det blev ju en riktig nagelbitare igår och det var kul att det blev så spännande. Till er som inte kan läsa innantill inne i tidningarna utan bara går på rubriker som inte säger hela sanningen så tycker jag att ni ska ta en stund att läsa igenom detta så slipper ni elda upp er i onödan och skriva massa ointressanta och ointelligenta kommentarer, det slösar bara på er tid och min. Angående Martin så dömer jag ABSOLUT INTE ut honom som artist, jag tror att han absolut kommer att ha en karriär om han själv vill det. Jag fick frågan om jag tror att Amanda kommer att kunna lyckas som artist utomlands och jag sa att hon har alla potential att göra det eftersom hon är annorlunda och har satt sig på en egen stol, men även om man har all potential att kunna lyckas utomlands så betyder inte det att man gör det. Det är så mycket annat som spelar in, allt från skivbolagen till låtar och management. Jag fick sedan samma fråga om Martin, om jag tror att han kommer att lyckas utomlands vilket jag svarade att jag tror att han kommer att ha en karriär i sverige om han själv vill, att lyckas utomlands är fruktansvärt svårt och det krävs mer idag än någonsin att göra det, Man behöver ha något som är annorlunda. Men även om man har det så är det fortfarande inte någon garanti att man gör det ändå. Jag fattar inte heller hysterin med att alla bara fokuserar på utlandet vad är det för fel med att lyckas i Sverige? Är inte hela poängen att man ska kunna leva på musiken och sitt artisteri, och om nu det är i Sverige så är väl det fantastiskt! Som jag sa igår så är Martin en man av folket, han är dom röda små stugorna, han är lastbilschauffören som visat att ingenting är omöjligt bara man vågar. Så varför inte bara fokusera på det! Grattis Martin till segern det var du värd! Kram L

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00