ANNONS

Är det en sexgunga eller inte?

/

Det har varit en intensiv helg med både jobb och barn samtidigt. Vi avslutade faktiskt helgen med att sova i en igloo och jag rekommenderar det varmt!

Det var en grymt häftig upplevelse och om ni någon gång vill testa så finns det i Åre. Ni hittar dem på instagram @iglooexperience  

Jag som jämt fryser var rädd att jag skulle frysa men det gjorde jag inte alls. Det räckte med underställ och raggsockor för dom sovsäckarna man sover i är supervarma.

Men innan vi la oss i dom här sovsäckarna så åt vi fondue i den stora igloon.  


  

Isabel hakade också på vårt iglooäventyr.

Det fanns uppvärmda utedass och jacuzzi samt bastu men själv var jag för trött så det blev en middag och sen hoppade vi ner i sovsäckarna.  

Vi har också hunnit bowla och spela lite minigolf. Kit har en speciell teknik som han tar till när bollen inte vill rulla dit han vill.

Medan jag och Kit har njutit av lite egentid så har Liam varit hemma och varit med som reporter för TV4 och Lets Dance.  

Klippet finns på TV4.se och för att det var Liams första gång som han filmades live så tycker jag att han klarade det riktigt bra. Det är alltid nervöst att köra live eftersom inte kan klippa bort något om det skulle bli fel.

I söndags så var han inbjuden till Nyhetsmorgon på TV4 för att prata om sin youtubekanal som nu är uppe i 65 000 prenumeranter vilket är helt galet! Liam är ju såklart supertacksam och får bara en ännu större drivkraft att hitta på fler roliga pranks.  


Hoppas att ni själva har haft en bra helg. Ikväll är det återigen dags för Kan vi hjälpa till så slå på TV3 kl 21.00. Idag får ni äntligen veta om det är en sexgunga vi har hjälpt till med eller om det är en ovanligt säng.

Kram L

IMG_3088.JPG

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00