ANNONS

Nytt hus!

/

 

 
Idag när jag var inne på hemnet så såg jag det här lilla huset som var till salu på Lidingö. Jag brukar gå in och kolla lite då och då på hemnet dels för jag får inspiration på inredning till olika husdesign och idag blev jag kär i detta lilla hus på 33 kvm med egen tomt och parkeringsplats! 

 

 
Jag ringde mäklaren och frågade lite om huset och fick reda på att det var flera intresserade av huset, och att det var ett fast pris på huset då det är ett nytt hus som kommer att vara klart 2017 och det är först till kvarn som gäller! Mer än så behövde jag inte höra jag kastade mig in i bilen och åkte ner till mäklaren och köpte huset! Jag brukar gå på magkänsla och detta kändes helt rätt för framtiden! Ett eget litet hus som jag kan ha till kontor och som barnen kan få när dom vill flytta hemifrån! Jag bara älskar det.

  

 I onsdags så var jag på tjejmiddag med detta gänget vilket var väldigt roligt, det blev lite väl mycket vin kan jag säga men vi överlevde!

 

 
 
 
Vi var på miss voon och det var grymt god mat har ni inte ätit där så gå dit för tusan

 

 
 
 
 
 
 
 
Nu är jag så trött så nu ska jag lägga mig och sova kram L

 

 

31
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00