ANNONS

Florens Italien!

/


Venedig var fantastiskt så vi stannade faktiskt i två dagar för att ta in stadenSå igår lämnade vi Venedig och åkte vidare till Florens Florens är fantastiskt med alla sina små vingårdar och höga berg
Vi stannade på en liten vingård i Florens som heter Corzano e paterno som faktiskt en av er bloggläsare rekommenderade. Dom gör sitt eget vin, ost och olivolja och man kan sova där! Tyvärr så var det fullbokat annars hade vi verkligen sovit över då det var så mysigt! Så tack för förslaget Jasmine Självklart åkte vi in till staden också för att se alla vackra byggnader 


Vi gick även på den enda bron som inte blev sönderbombad under andra världskriget, till och med tyskarna tyckte att den var för vacker för att bomba sönder så dom lät den vara. Nu har vi tagit oss till Rom, och ska ut och se alla sevärdheter. Efter att ha suttit i Tre timmar igårkväll i bilen och lyssnat när Polen mötet Portugal i fotboll på Italienskradio och Italienska kommentatorer är man lite mööör!! Korosh älskar fotboll så pass mycket att han kan sitta och lyssna på en hel match på ett språk han verken talar eller förstår! Men enligt Korosh så är fotboll ett universalt språk så alla kan prata det språket och förstå vad som händer! Kram L

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00