ANNONS

Modiga Ostron

/

Nu är det freeeeeeeedag! Och fredagsmyyyyys! Älskar fredagar, så härligt! Blir så glad, och glad för att det blir ljusare varje dag, varmare med förhoppningsvis.

En annan person som alltid strålar lika glatt som vårsolen är min fina vän Therése Modig. I förrgår busade vi till det lite och hade en litet date med ett glas bubbel, räkor och några ostron. Mums! Ostron är nog bland det absolut godaste jag vet! Om du smakat ostron någon gång och tänkt, detta ska jag aldrig äta igen, smaka en gång till, och sen en gång till. Jag lovar, det är som när man lärde sig äta sushi. Man måste ge det ett par gånger innan man gillar det. Det är en annorlunda smak och konsistens och därför måste smaklökarna vänja sig, efter tredje gången är du fast, ja kanske till och med beroende. Så akta dig!

Ha en superhärlig fredag!

Kram

/L

11
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00