ANNONS

Kanelhamburgare och kameler

/

Idag är det kanelbullens dag och fick idag pröva något helt nytt på jobbet. Det var nämligen så att Barrels i Stockholm har skapat en korsning mellan kanelbulle och hamburgare dagen till ära.

Jag fick då möjlighet att provsmaka den här kanelburgaren (tror man säger så) och blev faktiskt väldigt förvånad över att det var så gott som det var. Det hade jag inte väntat mig. Men föredrar nog ändå en vanlig kanelbulle trots allt.

Här hemma blev det hederlig klassisk spagetti och köttfärssås när Kit fick bestämma.

Mums mums! Tänk så mycket köttfärssås man har lagat i sina dar. Började redan när man bodde hemma och fick hjälpa till med maten nästan 40 år av erfarenhet av att laga köttfärssås. Det är inte illa det!

Fast själv äter jag en middag på räkor ikväll . Dels för att det är gott men också för att jag gärna vill komma i min bikini igen nästa vecka.

Om ca en vecka ska vi nämligen åka till Dubai. Det ska bli så roligt och nedräkningen har börjat för vi ska äntligen få träffa min bror Johan och Tinas son. Vår lilla brorson/kusin som föddes i april som vi ännu inte fått träffa. Eftersom de bor i Kina och så långt bort som utanför Shanghai är det lite knepigt att resa dit och då bestämde vi oss för att mötas någonstans på mitten. Dubai blev då bästa stället.

Kan knappt vänta på att få lära känna den här gosiga lilla killen, fina Nilo. Tyvärr kunde inte våra bröder Jonas och Joakim följa med men syrran med familj kommer också åka. Sen var det ju det här med att komma överens om vad vi ska göra när vi ses, många viljor och önskemål. Problemet med Dubai är att det finns nästan för mycket att göra. Men en sak vi är alla överens om är att det kommer bli ett besök på Atlantis.

Och en annan sak vi alla vill göra är att rida kamel.

Det ska bli så kul! Längtar så efter Johan och att faktiskt även bara umgås. Vi ses ju så sällan numera sedan han flyttade till Kina. Känns alltid som att en liten del av en fattas när man har en bror så långt borta. Jag har faktiskt varit i Dubai innan och älskar den här staden så jag vet att vi kommer ha det bra. Har ni varit där? Vad tyckte ni? Några tips på saker att göra när man har små barn?

Kram

/L

4
38

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00