ANNONS

Semestersköna dagar…

/

Hej där, hoppas att du har det bra även om solen lyser med sin frånvaro eller hur man nu ska uttrycka det. Det är ju ett litet lotteri det här med att planera semestern. Man vill ju inte resa bort om det är fint väder hemma och tvärt om. Vi är glada att vi lyckades pricka in rätt vecka att vara i Grekland i alla fall. Och vi har haft det väldigt väldigt bra.

Sista dagarna på Kreta fortsatte vi att njuta av sol och bad och lite utflykter. Bland annat åkte vi på skotertur bland olika grottor.

Sista kvällen gick vi och åt på en restaurang som heter Cavo och den var absolut bästa restaurangen av de vi besökte.

Jättefin utsikt, fantastisk mat ock mysig inredning.

Sen var det dags att packa väskan och åka hem. Efter att vi landat åkte jag direkt från flygplatsen till Gröna Lund för att vara med på soundcheck för Leia som skulle uppträda för första gången på Sommarkrysset.

Hon var fantastisk. Är så stolt över denna tjejen, endast 14 år och redan så bra!

Lite fix innan bakom scenen.

Har du inte hört låten än sol Zara Larsson varit med och skrivit till henne gå i så fall in på Spotify och leta upp If I Rule The World.

Nu har Kit åkt till sin pappa där han ska vara några veckor. Vi brukar låta Kit vara en längre tid hos oss på sommaren vilket är väldigt mysigt. Men självklart alltid lika jobbigt och tråkigt när man ska skiljas åt. Nu när Kit är hos sin pappa ska ska vi åka på en roadtrip i USA. Ska bli då kul!

Typiskt mig att då klämma in en fototagning de dagarna då vi är hemma. Plåtades och intervjuades idag för QX som kommer ut den 24 juli. Kommer bli en riktigt rolig bild. Och vi hade väldigt kul! Så håll utkik så får ni se. Men ni kan kanske ana temat.

När vi har varit borta så har vi längtat ihjäl oss efter våra vovvar. Och nu ska vi åka igen. Vilken tur att de får så bra hundvakter när vi är borta. Den här gången är det min kära kollega Lotta Möller som ska passa hundarna och huset när vi är borta. Vilka fantastiska vänner man har som ställer upp så. Och Lotta var glad över de ömma kyssar hon fick från Ramos och hintade att det kanske blir lite poolhäng i veckan.

Härligt som sagt med så fina vänner.

Ha en skön kväll!

Kram

/L

3
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00