ANNONS

Julklappstips

/

Nu blir det reklam, närmare bestämt för mina egna produkter från Kolai. Ett samarbete med mig själv helt enkelt.

Vi är så glada för vi har fått så oerhört positiv respons för våra produkter. Jag har fått massor av direktmeddelanden ja till och med bilder från nöjda kunder. Tack!

Om du missat när vi presenterade alla våra produkter så kan du klicka här så kommer du till inlägget där jag berättar lite mer om dem. Våra produkter säljs just nu bara på kolai.se eller apotekethjärtat.se så är du nyfiken på att testa gå in på någon av dessa sidor.

Just nu har Apoteket hjärtat en kampanj tills imorgon. Om du handlar för 350kr eller mer så får du 20% rabatt på ditt köpt av Kolai-produkter. Allt du behöver göra är att bli medlem på Apoteket hjärtat.

Ett tips är då att köpa nåt som boostar håret.

Som det här setet schampo och balsam. För dig som har färgat, behandlat eller lite slitet hår. Repair & Care.

Är det mer volym du är ute efter så rekommenderar jag dig detta setet.

Allt innehåller vårdande arganolja och är 100% veganskt.

Själv använder jag vårt volymschampo och balsam. När håret sen är fönat så sprayar jag lite saltvattenspray i hårbotten uppe på huvudet (området som man annars brukar tupera lite för att få volym), håller upp håret lite, spraya och föna torrt. Blir supermycket volym så.

Har du däremot torrt hår, torra hårtoppar eller liknande så kan jag rekommendera att pröva arganolja.

Jag älskar såklart alla våra produkter men blir lite extra kul när min syster ringer och är så glad då hon är oerhört imponerad av produkterna och då särskilt en, nämligen ögonfranstvätten.

Denna är inte bara för att tvätta fransarna den går också att använda som ansiktstvätt och hon var helt lyrisk. Det gick nämligen lätt att sminka av sig sminket, på en gång, inga mascararester. Snabbt borta och framför allt kände hon sig inte så torr i ansiktet som hon normalt brukar göra. Kul att höra!

Så skynda att fynda lite, rabatten hos Apoteket hjärtat gäller även imorgon.

Ha en fin kväll!

Kram

/L

0
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00