Fika med kompis? Nej, träna med kompis!

Min kompis Camilla och jag kör kortleksträning utomhus i vår trädgård. Vi har vattenfyllda pilatesbollar som är både roliga och bra att träna med. Vi ses alltid och tränar, jag tror aldrig vi bara har träffats och fikat. Vi tränar först och sen fikar vi om vi hinner, eller sitter och pratar när vi stretchar. Jag har så med nästan alla mina vänner, vi tränar ihop fikar gör vi nästan aldrig. Det är inte så att jag aldrig tar det lugnt eller unnar mig en fika, det gör jag absolut. Träningen först och mys sen, det fungerar bäst för mig.

Jag fick träffa Camilla och fick till bra träning den här dagen, kan det bli bättre? Inte enligt mig!
Ring och stäm träff med en kompis på en löptur el ett träningspass nu.

Kram på er
Leila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..