Nallebombning!

[youtubeplay id=”-tk_f1piEwM” size=”medium”]

I lördags hittade vi en nalle med fallskärm på vår tomt, det tog en stund innan vi hittade lappen som satt instucken under nallens kläder.


Vi förstod att det var till vår granne Ulf Brunnberg som skapat debatt de senaste dagarna om kvinnor som jobbar inom kriminalvård eller i polisväsendet. Jag tänkte att någon råkade ta fel på tomt men idag fick jag reda på hur det har gått till.

De har alltså flygit över vårt område och släppt nallar mycket mer komplicerat än jag kunde föreställa mig. Enormt bra humor och vilket jobb de lagt ner.
Kram Leila

  1. ”Låter som fejk, gissar på att en vissa bloggare själv ligger bakom..” Låter som du inte kollat bakgrundsfakta. Personen som har bloggen bor granne med uffebuffe. Vilken del är fejk? Att de skulle släppt nallar när de flög över tyresö? Har någon byggt en fejkblogg för att strunta i att kasta nallar som de redan hade? DU ÄR FEJK!

  2. Zäta skriver:

    Snälla alltså, Mannen har ju för fan rätt. Sedan att det finns idioter till folk i det här landet som inte tänker utan skall jävlas är ju ett skött i huvudet på direkt, Är ju sådana som gör att det blir väsen å onödigt tjöt! Helt rätt sagt Ulf!

  3. Linnea skriver:

    Så jäkla kul! Undrar vilja dessa ”folk” är som tycker som Ulf?

  4. Låter som fejk, gissar på att en vissa bloggare själv ligger bakom..

  5. Jag tycker det är jättebra att man bombar Ulf. Det är för jäkligt att ALLA åsikter får vara tillåtna i Sverige. Mobbningskampanjen mot Ulf visar hur det BORDE vara: att vissa åsikter är förbjudna och att de som framför dem ska stenas och straffas. Som man gör med Ulf just nu.

Comments are closed.

LOADING..